Nyheter / 2023 / Sveriges läkarförbund väljer Einar Mattsson fastighetsförvaltning
2023-06-13

Sveriges läkarförbund väljer Einar Mattsson fastighetsförvaltning

Den 1 juni tog Einar Mattsson över förvaltningen av Sveriges läkarförbunds fyra sekelskiftesfastigheter i Stockholm. Det är ett totalförvaltningsuppdrag som initialt innehåller administrativ och ekonomisk förvaltning. Den 1 oktober tar Einar Mattsson även över skötseln av utemiljö, teknisk förvaltning och fastighetsdriften.

Emma Beck Friis.jpg

Foto: Erika Norell/Einar Mattsson

― Einar Mattsson är en långsiktig och erfaren förvaltare med en bred palett av tjänster under ett och samma tak. Nu ska vi lära oss allt om Sveriges läkarförbunds fastigheter och börja med att lyfta den ekonomiska förvaltningen. Så småningom ska vi också sätta tänderna i skötseln av utemiljön och driften för att ta fastighetsägarens hela affär till en ny nivå, säger Emma Beck-Friis, verksamhetsutvecklare på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. 

― Sveriges läkarförbund valde Einar Mattsson efter ett upphandlingsförfarande eftersom vi värderar lång erfarenhet och kvalitativ fastighetsförvaltning. För att vi ska få tid till vår kärnverksamhet och våra medlemmar behöver vi veta att våra medlemmars tillgångar i form av fastigheter sköts på ett professionellt sätt. Nu ser vi fram emot att få starta samarbetet, säger Andreas Gustafsson Fastighetschef på Sveriges läkarförbund.  

Kort om Sveriges läkarförbunds fastigheter 

Fastighetsbeståndet består av fyra vackra byggnader från sekelskiftet och ligger på Östermalm i Stockholm. Två av husen är bostadshus med 52 hyreslägenheter och de andra två är främst kommersiella fastigheter med 9 lokaler. På en av gårdarna står ett unikt träd som heter Katalpa och som kommer från Bergianska trädgården. 

Fråga oss