Nyheter / 2023 / Einar Mattssons hyresgäster tycker till om sitt boende
2023-04-26

Einar Mattssons hyresgäster tycker till om sitt boende

Varje år får Einar Mattssons hyresgäster tycka till om sitt boende och vår service. Enkäten skickas denna vecka ut till hälften av Einar Mattssons 6000 lägenheter, samt för andra kunders räkning i hus som vi förvaltar.

Einar Mattssons hyresgäster tycker till om sitt boende.jpg

Mätningen, som hanteras av Aktiv Bo, kommer att hållas öppen till midsommar. Som hyresgäst har du möjlighet att svara både digitalt och på papper. I år kan du svara på svenska, engelska, arabiska och somali.

─ Våra förvaltningsteam arbetar varje dag, året runt, för att husen ska vara trevliga hem för våra hyresgäster. Därför är vi måna om att fråga hyresgästerna vad de tycker om oss. Fungerar tvättstugan, är det rent i trapphuset och åtgärdas fel inom rimlig tid?, säger Anna Hellman, chef för administrativ förvaltning på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

Hur processen genomförs
Enkäten skickas ut med e-post och per brev till varannan hyresgäst i Einar Mattssons fastigheter. Nästa år får den andra hälften samma frågor. Efter sommaren följs resultatet noggrant upp och konkreta aktiviteter och många förbättringar genomförs utifrån hyresgästernas önskemål.

Aktiv Bo
För dig som vill veta mer om undersökningsprocessen och verktyget, kan läsa mer här

Fråga oss