Nyheter / 2023 / Einar Mattsson pratar morgondagens boende på Järva politikervecka
2023-05-28

Einar Mattsson pratar morgondagens boende på Järva politikervecka

Järva politikervecka är en självklar mötesplats för öppna samtal och nya perspektiv. Einar Mattsson stöttar sedan många år Järva Filmfestival och är en av grundarna till Stiftelsen Global Village. På fredag 2/6 kl 17.15 på huvudscenen deltar Peter Svensson, VD för Einar Mattsson Projekt AB och Einar Mattsson Byggnads AB, i ett samtal om morgondagens bostad och närmiljö.

Peter Svensson vd EMB och EMP.jpgPeter Svensason som är VD för Einar Mattsson Projekt AB och Einar Mattsson Byggnads AB talar om Framtidens boende fredagen den 2 juni på Järva Politikervecka.

– Vi börjar med en bra och genomförbar idé för platsen och erfarenheter från vår förvaltning för att utveckla och bygga bra bostäder, bostadsområden och attraktiva miljöer, säger Peter Svensson, VD för Einar Mattsson Projekt AB.

 – Vi har fastighetens hela livslängd i koncernen, från investering till renovering med en engagerad förvaltning däremellan. Våra medarbetares omsorg om våra hyresgäster bidrar till en positiv trend i trygghetssiffrorna i AktivBo. Det syns särskilt tydligt i Hjulsta, säger Stefan Ränk, Einar Mattssons koncernchef och styrelsemedlem i Stiftelsen Global Village.

Filmfestivalen firar 10 år och flyttar till Järvaveckan

Ta med en filt och besök Järvaveckans filmfestival som hittar du på På fältet mellan Tensta och Spånga IP. Filmer visas varje dag den 31/5-3/6 kl 15-19.

Fråga oss