Nyheter / 2023 / Einar Mattsson på Business Arena Stockholm – marknadsläget och bostadsproduktionen
2023-09-17

Einar Mattsson på Business Arena Stockholm – marknadsläget och bostadsproduktionen

Som en av Storstockholms mest aktiva utvecklare av nya bostäder och Stockholms stads största privata ägare av hyresbostäder är det viktigt att delta i samtalet om bostadsförsörjning på en förändrad marknad. På årets Business Arena Stockholm den 20–21 september deltar vi i olika typer av samtal för en starkare Stockholmsregion.

Stefan ränk business arena.jpg

Går det bra för vår region så går det bra för oss. I år ser jag fram emot att med branschkollegor och beslutsfattare få prata om hur vi får en kontinuerlig produktion av attraktiva bostäder. Försörjningen av bostäder och annan samhällsviktig infrastruktur är helt avgörande om regionen fortsatt ska växa och vara en attraktiv plats för enskilda såväl som företag, säger Stefan Ränk, koncernchef för Einar Mattsson AB.  

Einar Mattsson deltar med en monter och på plats på Waterfront. Utöver det deltar vi i enskilda möten om bostadsprojekt, rundabordssamtal och samtal på bland annat följande teman:   

  • Bostadssocial trygghet – kan resurssvaga få möjlighet till eget boende?, med fastighetschef Martin Fors. 20 september, kl 11.00, lokal 26, plan 2
  • Marknadshyror och social housing, med koncernchef Stefan Ränk. 20 september, kl 14.00, lokal: 24-25, plan 2.
Fråga oss