Nyheter / 2023 / Einar Mattsson lyfter vikten av långsiktighet i Almedalen
2023-06-27

Einar Mattsson lyfter vikten av långsiktighet i Almedalen

Almedalsveckan är en unik arena för bred samhällspolitisk dialog och möjlighet till att bredda perspektiven. Under rubriken ”Klarar markpolitiken att utjämna mellan bostadsbyggandets överhettning och tvärnitar?” lyfter Einar Mattsson i samarbete med SKB förutsättningarna för de aktörer som tar långsiktigt ansvar för nyproduktion och förvaltning av bostäder. Seminariet genomförs 28 juni kl .10-10.45 på Klockgränd 4.

Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränk.jpg

Det som är bra för Stockholmsregionen är bra för oss. Som en långsiktig aktör med fastighetens hela livscykel i koncernen bidrar vi med genomförandekraft i alla konjunkturer och omsorg om de bostäder som vi tillför i vår region. Det har vi gjort i snart 90 år genom att vara återhållsamma i högkonjunktur för att klara tuffare tider, säger Stefan Ränk, koncernchef för Einar Mattsson AB.

Vi håller vad vi lovar och det är grunden för förtroendefulla samarbeten. Att försörja utveckla och bygga hållbara bostäder och attraktiva bostadsområden över alla konjunkturer är mål vi har gemensamt med kommunerna, säger Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Projekt AB och Einar Mattsson Byggnads AB, som deltar på mässan.

Företrädare från Einar Mattsson har under många år deltagit på Almedalsveckan. Utöver koncernchef Stefan Ränk och VD för EMP och EMB, Peter Svensson deltar ytterligare fem kollegor - affärsutvecklingschef Li Cederwall Frizzo, senior affärsutvecklare Lisa Isberg, projektutvecklingschef Thobias Nilsson, hållbarhetsutvecklingschef Johanna Wikander och kommunikationschef Ewelina Holm.

Einar Mattsson har ett unikt perspektiv som ett onoterat familjeägt bolag med fastighetens hela livscykel i koncernen. Med ett eget fastighetsbolag, projektutvecklingsbolag, byggbolag och också fastighetsförvaltning i koncernen får vi en helhet som stärker vår lönsamhet och områden där vi finns.

Fråga oss