Nyheter / 2023 / Einar Mattsson får utökat förtroende från Läkarförbundet
2023-12-12

Einar Mattsson får utökat förtroende från Läkarförbundet

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB har sedan 1 juni 2023 förvaltat Läkarförbundets fastigheter i Stockholm. Nu tar Einar Mattsson även över den ekonomiska förvaltningen för Läkarförbundets fastighet i Göteborg från 1 januari 2024.

Boris Dundjerovic.jpgBoris Dundjerovic, avdelningschef ekonomisk förvaltning på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Foto: Åke Gunnarsson

– Vi kommer att hantera nästan allt som berör ekonomin i Läkarförbundets fastighet Lorensberg 17:30 i Göteborg. Konkret innebär det att vi bland annat sköter aviseringar, bokföring, rapportering, skattedeklarationer, årsbokslut och årsredovisningen. Till delar gör vi det med leverantören för den tekniska och administrativa förvaltningen på plats i Göteborg, säger Boris Dundjerovic, chef ekonomisk förvaltning på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.  

– Vi är nöjda med hur Einar Mattsson sköter våra fastigheter i Stockholm där vi har totalförvaltning. När det väl var dags att ser över den ekonomiska förvaltningen i Göteborg var det därför naturligt och tryggt för oss att anlita Einar Mattsson Fastighetsförvaltning för ekonomi även i Göteborg, säger Anna Ingmanson, förbundsdirektör Läkarförbundet.  

Om fastigheten Lorensberg 17:30 i Göteborg 

Fastigheten Lorensberg 17:30, på Lennart Torstenssons gata 7 uppfördes 1957. Huset omfattar 411 kvm och har fyra uthyrda kommersiella lokaler. Fastighetsbolaget Facctrio HB ägs  av Läkarförbundet och Appendix Fastighets AB i ett handelsbolag. 

 

Läs mer om Einar Mattssons fastighetsförvaltning

Fråga oss