Nyheter / 2023 / Einar Mattsson deltar på fastighetsmässan MIPIM
2023-03-10

Einar Mattsson deltar på fastighetsmässan MIPIM

Einar Mattsson är partner till Invest Stockholm och deltar med flera medarbetare på fastighetsmässan MIPIM, Europas största fastighetsmässa. Syftet är att bidra till att visa upp Stockholmsregionens alla möjligheter och locka investeringar till regionen. Mässan går av stapeln den 14–17 mars i Cannes.

Li Frizzo och Peter svensson_Einar Mattsson.jpgKollage: Li Frizzo, innergården på Brf Söderdepån och Peter Svensson.

– Det som är bra för Stockholmsregionen är bra för oss. Som en långsiktig aktör bidrar vi med genomförandekraft i alla konjunkturer och är måna om att vår region utvecklas. Vi ser fram emot att få föra en dialog om hur vi kan utveckla nya hyresrätter och bostadsrätter, även i en tuffare marknad, säger Peter Svensson, Vd för Einar Mattsson Projekt AB och Einar Mattsson Byggnads AB, som deltar.

– Vi är en långsiktig aktör och vet att det med förtroendefulla samarbeten är fullt möjligt att genomföra bostadsprojekt även nu. Att försörja kommuner med hållbara bostäder och attraktiva bostadsområden är mål vi har gemensamt med kommunerna, tillägger Li Frizzo, Affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt AB, som även hon deltar på mässan.

Företrädare från Einar Mattsson har under flera år deltagit på MIPIM-mässan i Cannes. Där deltar vi för att verka för gynnsamma samarbeten med siktet inställt på nya bostäder, bättre bostadsområden och en attraktivare storstadsregion.

Einar Mattsson har ett unikt perspektiv som ett onoterat familjeägt bolag med fastighetens hela livscykel i koncernen. Med ett eget fastighetsbolag, projektutvecklingsbolag, byggbolag och också fastighetsförvaltning i koncernen får vi en helhet som stärker vår lönsamhet och områden där vi finns.

Fråga oss