Nyheter / 2023 / Alla Hjulsta centrums lokaler uthyrda
2023-03-02

Alla Hjulsta centrums lokaler uthyrda

Ett centrum som har bra närservice, handel och är en mötesplats bildar viktiga beståndsdelar för utvecklingen av en plats. I västra Stockholm, i Hjulsta, har Einar Mattsson full beläggning i sina lokaler i Hjulsta centrum. Här finns olika typer av lokalhyresgäster.

alla lokaler uthyrda i hjulsta centrum_einar mattsson.jpgFoto: Mattias Hamrén

– Det är glädjande för alla; våra hyresgäster, näringsidkare, besökare och oss fastighetsägare, att se att vi lyckats så bra här i Hjulsta, säger områdesförvaltare Kim Norén, som jobbat aktivt med lokalhyresgästerna i Hjulsta. Vårt långsiktiga och enträgna arbete har gjort att vi är helt utan vakanser och har därmed påtagligt högre beläggning än andra centrum här i Järvaområdet och norrort.

Förvaltningsteamet i Hjulsta jobbar dagligen med att höja Hjulstas attraktivitet. Att ha ett levande centrum är en viktig del för trivsel, samvaro och trygghet i stadsdelen. Sedan 2009 då Einar Mattsson-koncernen köpte 16 fastigheter och centrumet i Hjulsta, har ambitionen varit att ha ett levande centrum med olika typer av näringsidkare och samtliga lokaler uthyrda.

 

Läs mer om fastighetsförvaltning på Einar Mattsson

Fråga oss