Nyheter / 2022 / Finansförbundet väljer Einar Mattsson Fastighetsförvaltning
2022-02-09

Finansförbundet väljer Einar Mattsson Fastighetsförvaltning

Från den 1 januari 2022 ansvarar Einar Mattsson Fastighetsförvaltning för förvaltningen av Finansförbundet fastighet i centrala Stockholm. Vår nya kund Finansförbundet äger kv. Nybygget 21 där man hittar 35 bostäder och 7 lokaler. Uppdraget är en totalförvaltningsuppdag som innebär att Einar Mattsson fått förtroendet att sköta det mesta som rör fastigheten. Det är bland annat den löpande driften, fastighetens ekonomi, större underhåll och uthyrning.

Fastighetsförvaltning Einar Mattsson.jpgEinar Mattsson förvaltar ca 14 000 bostäder för en bred grupp välrenommerade fastighetsägare.

–Vår långa erfarenhet och storlek gör att vi kan vara en kvalitativ och personlig förvaltare som ger kunden den bästa upplevelsen oavsett om det avser lokaler eller bostäder. Syftet är att förbättra fastighetsägarens affär på ett långsiktigt hållbart sätt. Vi har redan startat uppdraget och ser fram emot att få lära känna alla hyresgäster, säger Jakob Windh, affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning.

–Vi valde Einar Mattsson för att vi hört att de är en stabil och erfaren förvaltare. Det gör att vi får mer tid till att arbeta med våra fackliga frågor samtidigt som vi kan känna oss trygga i att fastigheten sköts på rätt sätt, säger Katrin Odelius, enhetschef för verksamhetsstöd på Finansförbundet.

Kort om fastigheten

Fastigheten Nybygget 21 som ligger i hörnet på Kocksgatan 56 och Renstiernas gata 21 i Stockholm byggdes 1927. Det fina rosa huset har 7 lokaler (420 kvadratmeter LOA) 35 lägenheter (2 220 kvadratmeter BOA). I lokalerna finns olika typer av verksamheter så som butiker och kontor

Fråga oss