Nyheter / 2022 / En hållbar fastighetsförvaltning i praktiken
2022-09-11

En hållbar fastighetsförvaltning i praktiken

”En hållbar fastighetsförvaltning i praktiken” - det är temat när Einar Mattssons medarbetare delar med sig av sina erfarenheter till fastighetsägare i Stockholm den 14 september. Einar Mattssons hållbarhetsutvecklingschef tillsammans med medarbetare från Einar Mattssons Fastighetsförvaltning berättar bland annat om hur bolaget hanterar krav och målsättningar inom miljö och klimat, och särskilt genom den mycket aktuella frågan om energieffektivisering.

Johanna Emma Mikael.jpgBland andra deltar hållbarhetsutvecklingschef Johanna Wikander, verksamhetsutvecklare Emma Beck-Friis, och Mikael Zivkovic som är teknisk chef.

– Hållbarhetsfrågor och särskilt energifrågorna är nu bland de hetaste frågorna för fastighetsägare. Vi har stärkt vår kompetens inom energiområdet de senaste åren och utökat våra grupper med fler energispecialister och drifttekniker. Vi behöver fortsätta att utvecklasför att kunna stärka våra kunders hållbarhetsarbete. Därför är det viktigt att delta i dialogen omhur vi kan göra fastighetsaffären mer hållbar, säger Magnus Molin, VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning. 

Onsdagen den 14 september bjuder Fastighetsägarnas Norrmalmsavdelning in till ett fördrag där Einar Mattsson berättar om en hållbar fastighetsförvaltning i praktiken.  Johanna Wikander, koncernens hållbarhetsutvecklingschef, ger en bild av de förväntningar som finns på bygg- och fastighetsbranschen och vilken kompetens vi på Einar Mattsson har för att stötta våra kunder. 

Medarbetare från Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB delar med sig av sina erfarenheter från arbete med energieffektivisering i befintliga fastigheter, klimatanpassning och att minska mängden osorterat avfall från hyresgästerna. Allt för att bidra till att uppnå både fastighetsägarkundernas och Stockholms klimatmål. 

Fråga oss