Nyheter / 2022 / Einar Mattssons årsberättelse finalist till Publishingpriset för andra året i rad
2022-09-27

Einar Mattssons årsberättelse finalist till Publishingpriset för andra året i rad

Einar Mattssons årsberättelse- och hållbarhetsredovisning för 2021 ”Året vi ritade kartan till framtiden” är nominerad och finalist i klassen ”Årsredovisningar privat sektor” i 2022 års upplaga av Publishingpriset.

Publishingpriset nominering 2021.jpg

— Att bli nominerade och bli finalister ännu ett år är väldigt hedrande. Det är tack vare teamets hårda arbete, Edit & Björnens fina formgivning och Tomas Långdahls samstämda texter. Det är en årsberättelse många läser — inte bara bläddrar i —  tack vare dess kreativa uttryck, berättar Einar Mattssons kommunikationschef Ewelina Holm.

Publishingpriset delas ut varje år till filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Sedan år 1990 har Publishingpriset premierat lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. En jury bedömer bidragen.

Den 9 november tillkännages årets vinnare på webbplatsen publishingpriset.org.

Årsberättelsen för 2020 blev nominerad till Svenska Designpriset, nominerades och vann 2021 års Publishingpris i guld i klassen ” Årsredovisningar privat sektor” och var det enda bidraget med full pott på 100 poäng.

Fråga oss