Nyheter / 2022 / Einar Mattsson tar över förvaltningen av BRF Jungfrun 24
2022-11-24

Einar Mattsson tar över förvaltningen av BRF Jungfrun 24

Från den 1 januari 2023 kommer BRF Jungfrun 24 i Stockholm att förvaltas av Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. I totaltförvaltningsuppdraget ingår bland annat administrativ och teknisk förvaltning, drift, ekonomisk förvaltning och skötsel av utemiljö. BRF Jungfrun 24:s fastighet byggdes 1966 och består idag av 43 bostäder, tre kommersiella lokaler och cirka 50 garageplatser.

Caroline Ferbus Maars fastighetsförvaltning einar mattssn.jpgCaroline Ferbus-Maars arbetar som gruppchef hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Foto: Erika Norell

– Vi är väldigt glada över att få ta över förvaltningen av Brf Jungfrun 24. Vi ska både förvalta och utveckla den snart 57 år gamla fastigheten. Einar Mattsson är själva en stor fastighetsägare och därför väl förtrogna med en fastighetsägares utmaningar, kunskap som vi tar vara på i våra förvaltningsuppdrag, säger Caroline Ferbus-Maars, gruppchef, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning.

– Einar Mattsson är en stabil och långsiktig aktör, precis det vi behöver för att ta nästa kliv i bland annat driftsfrågor och energifrågor. Det känns tryggt att ha tillgång till erfarenheten och de specialister som ett större förvaltningsbolag kan bidra med. Nu ser vi fram emot att få starta samarbetet, säger bostadsrättsföreningens styrelseordförande Markus Fischer.

Fråga oss