Nyheter / 2021 / Floréna väljer Einar Mattsson Fastighetsförvaltning
2021-11-16

Floréna väljer Einar Mattsson Fastighetsförvaltning

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning tar över förvaltningen av Floréna Fastighets AB:s bestånd. Uppdraget innebär en totalförvaltning av Florénas samtliga nio fastigheter, alla belägna i Stockholms innerstad. Einar Mattsson tog över förvaltningen den 1 november.

Jacob Windh.jpg
Jakob Windh, affärsutvecklingschef, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet från Floréna att leverera totalförvaltning för cirka 300 lägenheter och 50 kommersiella lokaler. Som en stabil, långsiktig och stor förvaltare kan vi bidra med allt ifrån grundläggande förvaltning till specialistkunskap, säger Jakob Windh, affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

– Det känns bra att ha signerat med en långsiktig förvaltare med byggmästartraditioner liknande våra egna. Vi har ett bestånd som kräver den kompetensen som Einar Mattsson besitter, inte minst i frågor som rör energi och lokaler, säger Charlotta Wikström, VD och delägare av Floréna Fastighets AB.

Fakta om Floréna fastigheter AB

Floréna fastigheter startades av byggmästare Sven Florén och drivs idag av tredje generationen i byggmästarfamiljen. Florena Fastighets AB omfattar totalt fyra bolag med nio fastigheter, totalt 300 lägenheter och 50 lokaler. Kuriosa är att Florénas grundare, byggmästaren Sven Florén, under sin tid som verksam i Stockholm kände Einar Mattssons grundare, byggmästaren Einar Mattsson.

För mer information kontakta: 

Jakob Wind, affärsutvecklingschef

08-586 263 60

Fråga oss