Nyheter / 2021 / Einar Mattsson under Almedalsveckan 2021
2021-07-02

Einar Mattsson under Almedalsveckan 2021

Nästa år under valåret 2022 kan vi förhoppningsvis träffas igen på den världsunika demokratimässa som Almedalen är. I år är vi dock fortsatt återhållsamma och deltar därför i några digitala samtal om samhällsutmaningar som ligger oss extra nära.

Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränk.jpgStefan Ränk, Einar Mattssons koncernchef.

– Samhällsutmaningarna tar inte paus under en pandemi, snarare har de blivit tydligare. Därför är det fortsatt viktigt att vi som ägare och förvaltare av samhällsviktig infrastruktur fortsätter att utveckla vår affär och därigenom bidra till lösningar, säger Stefan Ränk, Einar Mattssons koncernchef.

Einar Mattsson i Almedalen

  • 5 juli kl. 9:35-9:50, koncernchef Stefan Ränk deltar i en debatt med rubriken ”Marknadshyrornas vara eller icke vara”.  
  • 5 juli kl 12:00-12:45, fastighetschef Martin Fors deltar i ett rundabordssamtal med rubriken ”Vilka är nycklarna till att bygga bort otryggheten?”. 
  • 5 juli kl. 14:00-14:20 deltar VD för Einar Mattsson Projekt AB och tillika Einar Mattsson Byggnads AB, Peter Svensson i ett samtal där man nystar i frågan ”Upplevd trygghet – hur skapas social hållbarhet?” 
  • 7 juli kl. 10:00-10:20, deltar vår affärsutvecklingschef Li Cederwall Frizzo i samtalet ”Kan man använda utrymmet mellan husen för att skapa trygghet och miljövinster? 

Utöver detta deltar vi som vanligt i samtal och dialoger utanför programmet.  

Fråga oss