Nyheter / 2021 / Einar Mattsson under Almedalsveckan 2021
2021-07-02

Einar Mattsson under Almedalsveckan 2021

Nästa år under valåret 2022 kan vi förhoppningsvis träffas igen på den världsunika demokratimässa som Almedalen är. I år är vi dock fortsatt återhållsamma och deltar därför i några digitala samtal om samhällsutmaningar som ligger oss extra nära.

Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränk.jpgStefan Ränk, Einar Mattssons koncernchef.

– Samhällsutmaningarna tar inte paus under en pandemi, snarare har de blivit tydligare. Därför är det fortsatt viktigt att vi som ägare och förvaltare av samhällsviktig infrastruktur fortsätter att utveckla vår affär och därigenom bidra till lösningar, säger Stefan Ränk, Einar Mattssons koncernchef.

Klicka här för att se och delta i programpunkterna på Business Arena Almedalens programtablå. Du kan också se inslagen via Almedalen Play. 

Einar Mattsson i Almedalen

Utöver detta deltar vi som vanligt i samtal och dialoger utanför programmet.  

Hinner du inte se på inslagen under veckan? Då kan du se allt i efterhand på fastighetsnytt.se eller byggindustrin.se

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss