Nyheter / 2021 / Einar Mattsson tar över förvaltningen av Brf Bränneriet
2021-02-11

Einar Mattsson tar över förvaltningen av Brf Bränneriet

Från januari 2021 har Einar Mattsson Fastighetsförvaltning tagit över uppdraget att förvalta Brf Bränneriet på Reimersholme. Avtalet avser teknisk förvaltning och genomförande av projekt. Bostadsrättsföreningen äger flera fastigheter med totalt 18 huskroppar utmed kajen på Reimersholme. I den vackert belägna föreningen finns förutom 348 bostadsrätter även föreningslokaler samt lokaler som bland annat hyrs ut till förskolor och en matbutik.

- Vi har fått ett stort förtroende från Brf Bränneriet. Till att börja med kommer vi att hjälpa föreningen med statusbesiktiga alla 18 hus och upprätta en långsiktig underhållsplan. Syftet är att öka proaktiviteten för att få bättre kontroll på underhållskostnaderna. Där ingår exempelvis att arbeta med ventilation och värmesystem för att få ner energiåtgången, säger Jakob Windh, affärs- och verksamhetsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

Fakta om BRF Bränneriet

Föreningen som bildades 1977, omfattar fastigheterna Bränneriet 2 och 3 samt Mälteriet 1. Fastigheterna är byggda åren 1978 – 1981. Samtliga 348 lägenheter är bostadsrätter. Föreningen har flera lokaler varav fyra lokaler för skola och förskola, samt en matbutik. Till föreningen hör också ett flerbilsgarage med 334 platser och MC-parkering.

 

Läs mer om vår fastighetsförvaltning

Fråga oss