Nyheter / 2021 / Einar Mattsson ska förvalta Libeno Invests bestånd
2021-09-14

Einar Mattsson ska förvalta Libeno Invests bestånd

Från och med årsskiftet 2021/2022 kommer Einar Mattsson att ta över förvaltningen av familjeföretag Libeno Invest AB:s fastighetsbestånd i Storstockholm. Uppdraget omfattar ett blandat bestånd med projektfastigheter, kommersiella lokaler och bostäder.

Jacob Windh.jpgJacob Windh, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

– Det nya uppdraget innebär att vi för Libenos räkning kommer att sköta den administrativa och tekniska förvaltningen samt fastighetsdriften av hela Libenos fastighetsbestånd. Som en stor fastighetsförvaltare kan vi bidra med en bred kompetens och möjligheter till effektivare drift och förvaltning, säger Jakob Windh, affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.  

Om uppdraget och fastigheterna

Avtalet signerades under juli och förvaltningen påbörjas den 1 januari 2022. Einar Mattsson Fastighetsförvaltning kommer att ansvara för den administrativa och tekniska förvaltningen samt driften. Det innebär bland annat att förvaltningen agerar som fastighetsägarens förlängda arm som hanterar myndighetskrav, avtal, planering av underhåll, optimering av drift och daglig skötsel av fastigheterna.   

I beståndet om cirka 9500 kvadratmeter uthyrbar yta i fem fastigheter ingår bland annat många olika kommersiella lokaler och 82 bostäder.

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss