Nyheter / 2020 / Hawaiiansk snabbmat till Sköndal - Oh Poké öppnar i brf Skulpturparken
2020-01-07

Hawaiiansk snabbmat till Sköndal - Oh Poké öppnar i brf Skulpturparken

Nu är det klart med den första lokalhyresgästen i Einar Mattssons bostadsrättsprojekt i Sköndal. Stockholmskedjan Oh Poké, som erbjuder en nyttigare variant av snabbmat, öppnar hösten 2020.

oh-poke-mynewsdesk.jpg

En mattrend som slagit stort i Sverige de senaste åren är poké bowls, en hälsosam variant av snabbmat från Hawaii som traditionellt serveras med varmt ris, sallad och kall fisk. Oh Pokés bowls är ett bra alternativ för lunch, tillsammans med vänner eller som måltid för hela familjen.

- Oh Poké blir ett fantastiskt tillskott för boende i Skulpturparken och Sköndal. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dem och är glada att få välkomna ett av Stockholms mest spännande restaurangkoncept till vårt projekt, säger Sara Engström, Uthyrningsansvarig på Einar Mattsson.

Oh Poké flyttar in i lokalen belägen i korsningen Thorsten Levenstams Väg/Sköndalsvägen och öppnar hösten 2020.

Vi på Einar Mattsson hälsar Oh Poké varmt välkomna till Sköndal och brf Skulpturparken!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss