Nyheter / 2020 / Fri mat i 3 månader när du köper bostad i Skulpturparken
2020-03-03

Fri mat i 3 månader när du köper bostad i Skulpturparken

Inför starten av brf Skulpturparkens andra försäljningsetapp på torsdag den 5 mars lanserar Einar Mattsson ett erbjudande om fri mat för de som köper bostad i projektet.

— Att bo i en Einar Mattsson-bostad ska bidra till ett bekvämare vardagsliv. Genom att erbjuda fri mat i 3 månader rakt in i kylen till alla som köper bostad i Skulpturparken får man uppleva fördelarna med digitala lås, berättar Jonas Palén, Sälj- och marknadschef på Einar Mattsson Projekt AB.

Skulpturparkens digitala lås gör att boende enkelt kan öppna sina hem för olika typer av leveranser av varor och tjänster.

— Att få ihop vardagspusslet kan vara en utmaning. Med hemleveranser av mat hoppas vi bidra till en lugnare vardag där man frigör tid. Möjligheterna med digitala lås är många och det finns fler tjänster att upptäcka som gör vardagen enklare, fortsätter Jonas Palén.

Är ingen hemma kan du välja att få maten levererad hela vägen in i kylskåpet. Tryggheten är avgörande och leveranserna sker på ett säkert sätt.

— Du beställer maten via MatHems hemsida eller mobilapp och släpper in leverantören via din mobiltelefon. Alla leveranser filmas och kunden får ett videokvitto när leveransen är slutförd. Smidigt och säkert, avslutar Jonas Palén.

Fråga oss