Nyheter / 2020 / Säljstart i Skulpturparkens andra etapp torsdag den 5 mars
2020-02-20

Säljstart i Skulpturparkens andra etapp torsdag den 5 mars

Torsdag den 5 mars klockan 19.00 startar den andra och sista etappen där 44 bostäder i Skulpturparken släpps till försäljning.

bild1200.jpg

Priser och planlösningar för de 44 bostäderna i hus 3–5 är nu publicerade i bostadsväljaren på brfskulpturparken.se. På hemsidan hittar du mer information om lägenheterna, området, husen och kontaktuppgifter till mäklarna. Nästa visning på plats sker den 25 februari klockan 17.00-18.00.

Digital säljstart på brfskulpturparken.se
Vill du vara bland de första att välja bostad i etapp 2 anmäler du köpintresse torsdag den 5 mars klockan 19.00 på brfskulpturparken.se. Mäklarna kontaktar intresserade i turordning. Här kan du läsa mer om Einar Mattssons köpprocess och hur försäljningsstarten går till.   

Om Skulpturparken
Utbudet av lägenheter i Skulpturparken består av ettor, tvåor, treor och fyror i varierade storlekar. Gemensamt för alla bostäder är att de erbjuder stort ljusinsläpp, material av hög kvalitet och moderna hjälpmedel för ett bekvämare vardagsliv. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats. Lägenheterna i etapp 2 har inflyttning med start augusti 2020. På brfskulpturparken.se hittar du mer information om projektet och kommande visningstillfällen.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss