Nyheter / 2020 / Säljstart i Skulpturparkens andra etapp torsdag den 5 mars
2020-02-20

Säljstart i Skulpturparkens andra etapp torsdag den 5 mars

Torsdag den 5 mars klockan 19.00 startar den andra och sista etappen där 44 bostäder i Skulpturparken släpps till försäljning.

bild1200.jpg

Priser och planlösningar för de 44 bostäderna i hus 3–5 är nu publicerade i bostadsväljaren på brfskulpturparken.se. På hemsidan hittar du mer information om lägenheterna, området, husen och kontaktuppgifter till mäklarna. Nästa visning på plats sker den 25 februari klockan 17.00-18.00.

Digital säljstart på brfskulpturparken.se
Vill du vara bland de första att välja bostad i etapp 2 anmäler du köpintresse torsdag den 5 mars klockan 19.00 på brfskulpturparken.se. Mäklarna kontaktar intresserade i turordning. 

Om Skulpturparken
Utbudet av lägenheter i Skulpturparken består av ettor, tvåor, treor och fyror i varierade storlekar. Gemensamt för alla bostäder är att de erbjuder stort ljusinsläpp, material av hög kvalitet och moderna hjälpmedel för ett bekvämare vardagsliv. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats. Lägenheterna i etapp 2 har inflyttning med start augusti 2020. På brfskulpturparken.se hittar du mer information om projektet och kommande visningstillfällen.

Fråga oss