Nyheter / 2020 / Einar Mattsson tar över förvaltning av anrik fastighet på Götgatan
2020-09-09

Einar Mattsson tar över förvaltning av anrik fastighet på Götgatan

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB har av den nytillträdda fastighetsägaren Meyer Bergman och Cavendo fått i uppdrag att från den 9 augusti totalförvalta fastigheten kvarteret Vägaren 24. Fastigheten som ligger på Götgatan är mest känd för teatern Göta Lejon och innehåller 128 hyresrättslägenheter samt 15 kommersiella lokaler.

Magnus.jpg

- Fastigheten har en spännande mix av både lägenheter och en rad större kommersiella lokaler med profiler som bland annat teatern Göta Lejon. Affären är ett kliv framåt i vår satsning på uthyrning och förvaltning av kommersiella lokaler i bostadsfastigheter, säger Magnus Molin, VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

Om fastigheten:
Fastigheten är belägen vid Götgatan, Folkungagatan och Kocksgatan på Södermalm i Stockholm.

  • 128 hyreslägenheter
  • 15 lokaler, bland andra Göta Lejon, Bolia, 7-Eleven och McDonalds
  • cirka 8000 m2 BOA samt 7500 m2 LOA, totalt ca 15 500 m2.

För mer information: 
Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
08-586 263 00

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss