Nyheter / 2019 / Fler visningstillfällen i brf Skulpturparken
2019-12-06

Fler visningstillfällen i brf Skulpturparken

Gå på visning i Skulpturparken

Välkommen att uppleva brf Skulpturparkens visningslägenhet på plats - nu ökar vi antalet visningstillfällen i Einar Mattssons bostadsrättsprojekt i Sköndal.

Kommande veckor sker visningar även på söndagar, perfekt för dig som inte haft möjlighet att besöka Skulpturparkens visningslägenhet på vardagar. Håll utkik på brfskulpturparken.se för information om kommande visningar.

Ingen föranmälan behövs för att gå på visning. Lägenheterna erbjuds till fast pris och inflyttning är planerad att starta redan våren 2020. 

Köp innan 15 december - få fri mat i ett år
Missa inte erbjudandet om fri mat i ett år. Om du köper en bostad i Skulpturparken innan den 15 december 2019 ingår fri mat från MatHem. Maten får du levererad hem till bostaden. Antingen knackar leverantören på hos dig men om ingen är hemma kan maten levereras hela vägen in i kylskåpet.

Kommande visningar
Söndag 8/12 12.00 – 13.00
Tisdag 10/12 17.00 – 18.00

Adress
Visningslägenheten är belägen på Thorsten Levenstams Väg 2 och entré till området sker via motorgrinden på Sköndalsvägen 111.

Vill du se priser och jämföra planlösningar, läsa mer om lägenheterna och området hittar du all information på brfskulpturparken.se.

Fråga oss