Nyheter / 2019 / Fler visningstillfällen i brf Skulpturparken
2019-12-06

Fler visningstillfällen i brf Skulpturparken

Gå på visning i Skulpturparken

Välkommen att uppleva brf Skulpturparkens visningslägenhet på plats - nu ökar vi antalet visningstillfällen i Einar Mattssons bostadsrättsprojekt i Sköndal.

Kommande veckor sker visningar även på söndagar, perfekt för dig som inte haft möjlighet att besöka Skulpturparkens visningslägenhet på vardagar. Håll utkik på brfskulpturparken.se för information om kommande visningar.

Ingen föranmälan behövs för att gå på visning. Lägenheterna erbjuds till fast pris och inflyttning är planerad att starta redan våren 2020. Har du frågor är du välkommen att kontakta våra mäklare.

Köp innan 15 december - få fri mat i ett år
Missa inte erbjudandet om fri mat i ett år. Om du köper en bostad i Skulpturparken innan den 15 december 2019 ingår fri mat från MatHem. Maten får du levererad hem till bostaden. Antingen knackar leverantören på hos dig men om ingen är hemma kan maten levereras hela vägen in i kylskåpet. Läs mer om erbjudandet och se villkor på brfskulpturparken.se/kampanj.

Kommande visningar
Söndag 8/12 12.00 – 13.00
Tisdag 10/12 17.00 – 18.00

Adress
Visningslägenheten är belägen på Thorsten Levenstams Väg 2 och entré till området sker via motorgrinden på Sköndalsvägen 111.

Vill du se priser och jämföra planlösningar, läsa mer om lägenheterna och området hittar du all information på brfskulpturparken.se.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss