Nyheter / 2019 / Stort intresse för hyresrätter i kvarteret Analysen
2019-02-19

Stort intresse för hyresrätter i kvarteret Analysen

Kvarteret Analysen är Einar Mattssons hyresrättsprojekt i Hagastaden. I november förra året startade uthyrningen och redan nu har de första hyresgästerna börjat tillträda sina nya bostäder.

– Hyresgästerna är väldigt glada över att flytta in i en Einar Mattsson-lägenhet, berättar Josephine Duvalsaint, kundkoordinator på Einar Mattsson.

Totalt tillför Einar Mattsson 125 nyproducerade hyreslägenheter i nya stadsdelen Hagastaden. Bostäderna i Analysen är byggda i Einar Mattsson-standard där inredning, materialval och utrustning håller hög kvalitet.

Josephine Duvalsaint tar emot hyresgäster i deras nya lägenheter i samband med tillträdet och bland de som flyttat in har responsen varit positiv – både vad gäller lägenheternas kvalité och kontakten med personalen hos Einar Mattsson.

– Hyresgästerna tycker om materialvalen, särskilt golven i naturfärgad ek och bänkskivorna med marmormönster har fått många positiva kommentarer. De jag har träffat uppskattar inte bara det nya boendet utan också kommunikationen de haft både med förvaltningen kring intressehanteringen och kontraktskrivandet och oss kundkoordinatorer, berättar Josephine.

Einar Mattsson äger och förvaltar lägenheter i flera områden i Stockholm. På Mina sidor kan du visa ditt intresse för vårt utbud av hyreslägenheter och enkelt filtrera på område, lägenhetsstorlek och den hyresnivå som är mest intressant för dig och kostnadsfritt börja samla poäng.

Fakta Analysen
Antal lägenheter: 125
Byggår: 2016–2019
Antal rum: 1–3 rok samt 5 rok
Storlek: 39 kvm–104 kvm

Fråga oss