Nyheter / 2019 / Prenumerera på Einar Mattssons nyhetsbrev
2019-09-20

Prenumerera på Einar Mattssons nyhetsbrev

Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev får du senaste nytt om våra pågående och kommande nyproduktioner i Stockholm. Just nu bygger vi hundratals nya bostäder i flera attraktiva områden, från norr till söder.

Att hyra eller köpa av Einar Mattsson innebär flera fördelar. Du är först in i lägenheten, du bor modernt och bor både energieffektivt och hållbart. Köper du en bostadsrätt gäller dessutom fasta priser – du slipper en nervös och tidskrävande budgivning.

Under den kommande tioårsperioden kommer Einar Mattsson bygga 4 000 nya bostäder, både hyres- och bostadsrätter i Stockholm. Närmast i tid är lanseringen av våra nyproducerade bostadsrätter i projektet Skulpturparken i Stora Sköndal. Precis intill tunnelbanan vid Telefonplan påbörjas snart bygget av bostadsrätter i projektet Telefoncentralen. Samtidigt planeras det för nya hyres- och bostadsrätter på Årstafältet, i Hagastaden med flera.

Följ våra nyproduktionsprojekt
Starta din prenumeration idag på de projekt du är nyfiken på. I din e-post får du då veta hur projektet fortlöper och får först av alla veta när kommande försäljnings- eller uthyrningsstarter sker.

Du startar din prenumeration för de olika projekten på einarmattsson.se där du kan se alla våra aktuella och kommande projekt.

I november startar försäljningen av nyproducerade bostadsrätter i Skulpturparken, Stora Sköndal

I november startar försäljningen av nyproducerade bostadsrätter i Skulpturparken, Stora Sköndal

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss