Nyheter / 2019 / Nu hyr vi ut våra nyrenoverade lägenheter på S:t Paulsgatan
2019-09-27

Nu hyr vi ut våra nyrenoverade lägenheter på S:t Paulsgatan

Lägenheterna i korsningen S:t Paulsgatan och Götgatan som genomgått stambyte och omfattande renovering står nu klara att ta emot nya hyresgäster. Lägenheter hyrs ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm och Einar Mattssons egen förmedling.

7100_stpaulsgatan_fasad_hyresrätt_1.jpg

Vid stambytet och ombyggnation har Einar Mattsson i samråd med White arkitekter och byggnadsantikvarie strävat efter att ta hand om de historiska värdena och tidstypiska detaljer från när huset byggdes. I lägenheterna har garderober, dörrar, glaspartier och eldstäder bevarats.

Badrummen är nyrenoverade och i köken sitter tidtypisk inredning från Tibrokök. De vackra originalfönstren i teak har fått ett extra glas för bättre ljud- och värmeisolering. För ökad trygghet har lägenheterna försetts med säkerhetsdörrar och porten med digitalt låssystem. Boende har tillgång till en stor takterrass.

- Vi är glada att återigen få fylla denna fantastiska 1960-talsfastighet med hyresgäster. Huset har rustats upp och lägenheterna är varsamt renoverade med gedigna material. Jag hoppas att de som flyttar in ska vara lika nöjda som vi och trivas med sitt boende i centralt läge, nära till service och restauranger, säger Martin Fors, fastighetschef.

Hyrs ut under början av oktober

17 lediga lägenheter hyrs ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm. Lägenheterna publiceras måndagen den 30 september med en beräknad inflyttning under början av november. Se Bostadsförmedlingen för mer information kring uthyrningen.

11 lediga lägenheter hyrs ut via Einar Mattssons interna kö för befintliga hyresgäster. Intresseanmälningar görs på Mina sidor under perioden måndagen den 30 september till söndag 6 oktober. Beräknad inflytt är början av december.

Om fastigheten

Fastigheten var när den byggdes 1962 en del i den nygestaltning som skedde på Södermalm under 50- och 60-talet i samband med att den nya Söderleden drogs fram.

Bottenvåningarna rymmer lokaler för kontor, shopping och restauranger. Trottoaren har breddats för att skapa utrymme för uteserveringar i ett fantastiskt söderläge. Här öppnar under hösten kafé samt restaurangerna Giretto, Bastard Burgers och Eatnam. På plan 2 och 3 kommer företaget Uma erbjuda flexibla coworking-kontor.

7100_stpaulsgatan_hyresrätt_kök.jpg

7100_stpaulsgatan_hyresrätt_vardagsrum.jpg

 

7100_stpaulsgatan_fasad_hyresrätter_2.jpg

Fråga oss