Nyheter / 2019 / Nu får du tillgång till fler bredbandstjänster
2019-01-31

Nu får du tillgång till fler bredbandstjänster

Du som bor i ett hus med öppet fibernät har tillgång till ett brett utbud av bredbandstjänster och kan själv välja leverantör. De senaste månaderna har utbudet ökat med flera tjänsteleverantörer såsom: Riksnet, Telia, Telenor och Comhem. I januari lanseras nu också tjänsteleverantören Jalla.

- Det är bra att våra hyresgäster kan välja mellan ett stort antal leverantörer så att de hittar tjänster som passar dem. Det speciella med den nya tjänsteleverantören Jalla är att de erbjuder en flerspråkig kundtjänst på arabiska, svenska och engelska, säger Sophie Berglind, kundserviceansvarig på Einar Mattsson.

Zmarket.se finns information om leverantörerna och vilka tjänster de erbjuder. Det är även där du väljer vilken leverantör och tjänster du önskar. Du kan enkelt jämföra erbjudanden, hastigheter och bindningstider för bredband, tv och telefoni för att välja ut det som passar just dig.

Är det svårt att välja, kan du ringa Bredbandsrådgivaren 010-130 79 79, som guidar dig i utbudet på portalen.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss