Nyheter / 2019 / Nobis koncept Giretto flyttar in hos Einar Mattsson
2019-08-27

Nobis koncept Giretto flyttar in hos Einar Mattsson

S:t Paul, Einar Mattsons nyrenoverade ikoniska fastighet från 60-talet på Södermalm, välkomnar en ny hyresgäst i form av Nobis Hospitality Group och deras koncept Giretto. Götgatbackens besökare kommer att serveras en utsökt pizza med råvaran i fokus. Utöver hög matkvalitet kan gästerna förvänta sig en livlig upplevelse med ”familykänsla”.

Nobis koncept Giretto flyttar in hos Einar Mattsson

– Nobis Hospitality Group och det nya konceptet Giretto är ett tillskott som ytterligare stärker platsens attraktivitet. Jag är väldigt glad över att få välkomna dem som hyresgäster och ser framemot att arbeta tillsammans med dem, säger Martin Fors, Fastighetschef på Einar Mattsson.

– Giretto är ett spännande projekt som inte liknar något annat i Stockholm. Vi tar något så klassiskt som en pizzeria och sätter vår egen prägel på det hela. Framtidsplanerna är många, vi har redan planer på ett flertal restauranger under konceptet Giretto runt om i Stockholm, säger Gustavo Catenacci.

Portarna slås upp årsskiftet 2019/2020.

Om Giretto Pizzeria Italiana

Pizzautbudet består av italienska klassiker med egen tolkning. Pizzabottnarna är en blandning av italienskt mjöl i toppklass och svenskt grovmalt rågmjöl. Till degen används en liten mängd jäst för att skapa en krispig botten, den viktiga grunden till pizzan. En snabbtitt på menyn avslöjar fjorton utsökta vedugnspizzor. Bland utbudet erbjuds mängder av delikatesstoppings som tryffelsalami, zucchinisalsa, rökt lax och pesto genovese.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss