Nyheter / 2019 / Magnus Molin ny VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
2019-11-05

Magnus Molin ny VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

Magnus Molin är ny VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Magnus har en bred erfarenhet av att leda tjänsteföretag och kommer närmast från Intertek Semko där han arbetat som VD.– Det är Einar Mattssons långsiktiga perspektiv på fastigheter och relationen till kunderna som lockade mig. Jag ser fram emot att utveckla koncernens förvaltningstjänster, delta i den fortsatta digitaliseringen av branschen och locka fler fastighetsägare att välja Einar Mattsson Fastighetsförvaltning som leverantör, säger den nytillträdde Magnus Molin. 

För mer information kontakta:

Ewelina Holm, Kommunikationschef
Telefonnummer: 076–542 67 20

Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Telefonnummer: 08-586 263 00

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB är koncernens förvaltningstjänstebolag som förvaltar cirka 15 600 bostäder till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar såväl Einar Mattssons 5 600 egna bostäder som bostäder för andra fastighetsägare med målet att ständigt utveckla fastighetsvärden för sina kunder. De andra verksamheterna i koncernen utgörs av fastigheter, byggproduktion, projekt och övriga investeringar.

Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss