Nyheter / 2019 / Li Cederwall Frizzo — ny affärsutvecklingschef på Einar Mattsson
2019-11-18

Li Cederwall Frizzo — ny affärsutvecklingschef på Einar Mattsson

Einar Mattsson projekt AB har värvat Li Cederwall Frizzo till rollen som ny affärsutvecklingschef. Som sådan kommer hon att ingå i bolagets ledningsgrupp. Li kommer närmast från Heimstaden där hon haft rollen som affärsutvecklingschef inom Heimstaden Projektutveckling AB.  

— Li har en bred erfarenhet från den här delen av branschen och med henne som chef för affärsutvecklingsteamet får vi in en viktig kugge för att kunna förvärva långsiktigt kvalitativa och lönsamma projekt, säger Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Projekt AB

— Storstockholm behöver fortsatt nya bostäder som också tillför positiva värden till en plats, precis så som Einar Mattsson utvecklar sina bostäder. Så jag ser verkligen fram emot att få börja bidra med nya projekt till projektportföljen, säger Li Cederwall Frizzo, tillträdande affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt AB.


Om Li Cederwall Frizzo

Utöver sina erfarenheter från Heimstaden har Li har en bred erfarenhet från branschen. Hon har bland annat arbetat på Ikano som analyschef samt eftermarknadschef och på SMÅA som arbetschef och affärsutvecklare. Li har en master i ekonomi respektive handelsrätt från Uppsala Universitet.


För mer information kontakta
Peter Svensson, vd Einar Mattsson Projekt AB
0765-42 67 10

Ewelina Holm, kommunikationschef, Einar Mattsson AB
0765- 42 67 20Om Einar Mattsson Projekt AB
Einar Mattsson är en långsiktig fastighetsaktör som varit verksam på Stockholms bostadsmarknad i 80 år. Med sina 5 600 bostäder är vi idag Stockholms stads största privata ägare av hyresbostäder. Einar Mattsson Projekt AB är det av dotterbolagen som arbetar med att utveckla nya bostäder i Stockholms län där råmark eller projektfastigheter förvärvas och utvecklas till efterfrågade bostäder.
Einar Mattsson är en av de mest aktiva projektutvecklarna i regionen och har som mål att färdigställa minst 4000 lägenheter under en tioårsperiod. I koncernen ingår också ett fastighetsbolag, förvaltningsbolag, en byggentreprenadverksamhet och ett bolag som sköter övriga investeringar.

Fråga oss