Nyheter / 2019 / Ikväll kan du köpa din drömlägenhet och få fri mat under ett år i brf Skulpturparken
2019-11-14

Ikväll kan du köpa din drömlägenhet och få fri mat under ett år i brf Skulpturparken

I Sköndal bygger Einar Mattsson 83 nya bostadsrätter i projektet Skulpturparken. Idag släpps de första 37 lägenheterna till försäljning. Du som vill vara bland de första att välja lägenhet kan från och med ikväll, torsdag 14 november 19.00, lämna en köpanmälan på brfskulpturparken.se. Köper du innan den 15 december 2019 får du dessutom fri mat i ett år – rakt in i kylskåpet.

Kök i brf Skulpturparken

Einar Mattssons projekt är beläget vid korsningen Thorsten Levenstams Väg och Sköndalsvägen. I den första etappen släpps samtliga lägenheter i de första två husen, samt ett fåtal lägenheter i det tredje huset till försäljning.

Priser och planlösningar hittar du i lägenhetsväljaren där du visuellt kan jämföra och se priserna på lägenheterna. För dig som vill ta en titt på plats är du varmt välkommen till visningslägenhet i huset ikväll klockan 17.00 – 18.00 på adressen Thorsten Levenstams Väg 2 i Sköndal.

Sköndal utvecklas och ska fram till år 2035 utvecklas vidare med 4 400 nya bostäder, 1 500 nya arbetsplatser och fler skolor och verksamheter.

Fri mat i ett år
Einar Mattsson har inlett ett samarbete med Mathem som innebär att alla som köper en lägenhet i Skulpturparken innan den 15 december får kostnadsfri mat under ett helt år. MatHem ställer till och med in den i kylskåpet då via har smarta lås via Glue som du kan styra från mobilen.


Försäljningen sker digitalt på webbplatsen brfskulpturparken.se med start klockan 19.00 ikväll. Genom att lämna en köpanmälan på sidan och därefter komplettera med kontaktuppgifter får du en plats i kön som mäklaren sedan använder för att kontakta dig, med start imorgon.

 

Hus 1 och 2 brf Skulpturparken
37 lägenheter, majoriteten i hus 1 och 2 samt ett fåtal i hus 3, släpps till försäljning ikväll 19.00.

Fråga oss