Nyheter / 2019 / I podcasten ”Hela kedjan”: Stefan Ränk presenterar ett framtida hyressystem
2019-03-26

I podcasten ”Hela kedjan”: Stefan Ränk presenterar ett framtida hyressystem

Stefan Ränk är vd och koncernchef för Stockholm stads största privata ägare av hyresbostäder, Einar Mattsson. Han intervjuas i Nima Assadis podcast ”Hela kedjan” om samhällsbyggnad.

Inom Einar Mattsson-koncernen finns förutom delen för fastighetsägande även egen projektutveckling, produktion och förvaltning – med andra ord ganska bra förutsättningar för att in-house utveckla flertalet delar i samhällsbyggnadskedjan.
Stefan Ränk är en flitig röst i bostadsdebatten och i det här poddavsnittet får vi bland mycket annat höra hur ett framtida hyressystem skulle kunna se ut.

Avsnittet hittar ni genom att klicka på någon av länkarna nedan:

Klicka här för Itunes Podcaster
Klicka här för Acast
Klicka här för Spotify

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss