Nyheter / 2019 / Fri mat rakt in i kylskåpet under ett år – sista chansen att ta del av erbjudandet
2019-12-12

Fri mat rakt in i kylskåpet under ett år – sista chansen att ta del av erbjudandet


Köp en bostad i brf Skulpturparken i Sköndal senast på söndag och ta del av erbjudandet om fri mat i ett helt år. Maten levereras hem till bostaden, även om ingen är hemma.

Med fri mat i ett år, som dessutom kan levereras in i kylskåpet om ingen är hemma, får boende i Skulpturparken värdefull tid över att istället spendera på gymmet, jobbet eller med familj och vänner. Maten beställs på MatHem.se där boende varje månad får sitt MatHem-konto påfyllt med krediter att handla för.

På söndag är sista dagen att ta del av erbjudandet. Du som är intresserad av att bo i Skulpturparken och inte vill missa erbjudandet har möjlighet att besöka vår visningslägenhet i Sköndal söndag 15/12 14.00 - 15.00. Mäklare finns på plats som berättar allt du behöver veta om bostäderna och erbjudandet.

Om visningen
Visningen äger rum på Thorsten Levenstams Väg 2 och entré till området sker via motorgrinden på Sköndalsvägen 111. Ingen föranmälan behövs för att gå på visning och lägenheterna erbjuds till fast pris. Inflyttning är planerad redan till våren 2020.

Mer om lägenheterna, området, husen och priser och planlösningar hittar du på brfskulpturparken.se. 

Fråga oss