Nyheter / 2019 / ​Framgångsrikt ledarskap och högt medarbetarengagemang belönar Einar Mattsson
2019-04-15

​Framgångsrikt ledarskap och högt medarbetarengagemang belönar Einar Mattsson

Att engagerade medarbetare levererar högre lönsamhet är knappast ifrågasatt. I år var Einar Mattsson en av de bästa i sin kategori i ”Powered by People - Employee Experience Award”.

Jessica och Fanny
Bland de bästa byggföretagen

I år kom Einar Mattsson på en hedrande topp-tio-placering i kategorin ”Bästa bygg- och tillverkningsföretag”.

– Det är väldigt roligt att få uppmärksamhet för vårt starka engagemang. Vi har väldigt många proffsiga och engagerade medarbetare på Einar Mattsson, och då är det så mycket lättare att nå goda resultat i såväl kundmätningar som i medarbetarundersökningar, säger Lena Lind, HR-chef, i en kommentar.

Einar Mattssons medarbetarnöjdhet är uppmärksammad
Inför utmärkelsen samlades data från 115 företag och organisationer in. Kriterierna som ligger till grund för utmärkelsen är bäst resultat när det handlar om:

  • ledarskapsindex – hur man uppfattar sin närmsta chef, och
  • andelen högt engagerade medarbetare och eNPS – hur attraktiv arbetsplatsen är att jobba på.

Nu fortsätter Einar Mattssons sina satsningar på ledarskap, kompetensutveckling och rekryteringar för att öka nöjdheten ytterligare i koncernen. Karriärmöjligheter, omsorgen om de anställda i familjeföretaget och långsiktigheten värdesätts i de systematiska uppföljningarna.

Läs mer om utmärkelsen och företaget Brilliant här

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss