Nyheter / 2019 / Einar Mattsson välkomnar Digital Inn till S:t Paul
2019-01-11

Einar Mattsson välkomnar Digital Inn till S:t Paul

Digital Inn, en Apple Premium Reseller-partner, etablerar sig i Einar Mattssons ikoniska fastighet i hörnet Götgatan/S:t Paulsgatan under hösten 2019. Digital Inn är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med nio butiker i Mälardalen.

- I en tid då handeln digitaliseras gläds Digital Inn åt att Einar Mattson tillsammans med Digital Inn skapar ett upplevelsecentrum, med ett starkt erbjudande inom handel och restauranger, säger Per Tamm, VD på Digital Inn.

Förutom Apples hela sortiment erbjuder de också tillbehör såsom hörlurar och Hi-Fi-produkter från marknadens bästa och hetaste märken. De erbjuder även tjänster och lösningar för IT-miljöer, seminarier, utbildningar och events.

- Det är roligt att få välkomna ett så starkt varumärke som Digital Inn till våra nyligen ombyggda lokaler. De är viktiga för husets och områdets attraktivitet, kommenterar Martin Fors, fastighetschef på Einar Mattsson AB.

Digital Inn är fastighetens tredje kommersiella hyresgäst. Sedan tidigare har Technopolis med co-workingkonceptet UMA Workspace hyrt alla kontorsytor. Den prisade hamburgerkedjan Bastard Burgers har tecknat avtal på en av tre restauranglokaler. Verksamheterna kommer öppna under hösten/vintern 2019.

Fråga oss