Nyheter / 2019 / Anmäl ditt intresse till nybyggda hyresrätter i Norra Djurgårdsstaden nu
2019-01-22

Anmäl ditt intresse till nybyggda hyresrätter i Norra Djurgårdsstaden nu

Einar Mattsson fortsätter nu uthyrningen av de nybyggda hyresrätterna i kvarteret Koppången i Norra Djurgårdsstaden. Vi tillför staden ytterligare 48 lägenheter som hyrs ut via våra ”Mina sidor”.

På Bobergsgatan i miljöstadsdelen Norra Djurgårdsstaden har Einar Mattsson byggt kvadratsmarta och moderna hyresrätter med närhet till både grönska och närservice. I den attraktiva stadsdelen med stark hållbarhetsprofil och goda kommunikationer tillför vi nu 48 eftertraktade hyresrätter.

Inflyttningen är planerad att påbörjas i maj 2019.

Uthyrning
För att hyra en lägenhet anmäler du ditt intresse via Einar Mattssons webbplats och ”Mina sidor” 22-29 januari. Därefter följer en urvalsprocess.

I april hyrs ytterligare 36 lägenheter i samma kvarter ut, då via Bostadsförmedlingen.

Mer information om lägenheterna, området och uthyrningsprocessen hittar du på vår webbplats här.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss