Nyheter / 2018 / Sanna Stark yrkesväxlade och blev stipendiat på förvaltarutbildning
2018-09-03

Sanna Stark yrkesväxlade och blev stipendiat på förvaltarutbildning

Sanna Stark från Einar Mattsson Fastighetsförvaltning diplomerades på PLUS Förvaltarutbildning för ett halvår sedan. Hon fick även ta emot ett stipendium för bästa tentamensresultat.

I en artikel i tidningen Förvaltarforum porträtteras Einar Mattssons Fastighetsförvaltnings, EMFF:s, Sanna Stark. För ett halvår sedan slutförde hon den utbildning som gör att hon idag får kalla sig förvaltare. Karriärväxlingen till förvaltare gjorde Sanna på PLUS Förvaltarutbildning. Hon började arbeta i servicecenter, och idag jobbar Sanna mycket med Einar Mattssons nyproduktioner. 

 

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss