Nyheter / 2018 / Nu gör vi höstfint på gårdarna
2018-10-19

Nu gör vi höstfint på gårdarna

Vi tar hand om våra hus och gårdar. Nu när de vackra höstlöven faller till marken är det dags att göra höstfint i utemiljön. Einar Mattssons trådgårdsgrupp tar hand om utemiljöerna runt husen och ser till att det är rent och snyggt hela året.

Höststädning och förberedelser inför vintern
Nu har det blivit dags för höststädningen. Trädgårdsgruppen räfsar och blåser gräsmattorna rena från löv, grenar och skräp. Även trappor och gångvägar som tillhör fastigheten sopas rena. I rabatterna vänds löven ner i jorden med spade. På så sätt får jorden näring från löven när de förmultnar.
Arbetet pågår under hela hösten och i samband med höststädningen tas även utemöblerna in som en förberedelse inför vintern.

Du kan underlätta vårt arbete genom att ställa in cyklar i cykelrum och cykelställ så att vi kommer åt att städa ordentligt.

Det kan låta lite när vi jobbar på gården. Lövblåsarna brummar och det kan damma. Tack för ert tålamod. Vi hoppas ni ska bli nöjda med resultatet

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss