Nyheter / 2018 / Norra Stationsdagarna 3-5 maj!
2018-04-30

Norra Stationsdagarna 3-5 maj!

Den 3-5 maj hålls Norra Stationsdagarna i Hagastaden. Norra Stationsgatan och närliggande gator kommer då fyllas med diverse aktiviteter, after work, lägenhetsvisningar, food trucks och mycket mer!

Vi på Einar Mattsson kommer självklart delta i detta event och visa upp de fina projekt vi bygger i området. Vi kommer hålla öppet vår visningslokal för Nova Park som ligger i samma lokal som Servicecenter på Hagaesplanaden 54 under alla tre dagarna.

På torsdagen den 3 maj planerar vi för att öppna upp en takbar i en av Haga Novas fina penthouselägenheter i hus B. Vi har öppet takbaren mellan 15-18 och kommer då bjuda på alkoholfria drinkar. Klockan 17 börjar områdets gemensamma after work på Haga Bottega. Till den krävs föranmälning! Vi har även öppet vår visningslokal mellan 8-18.

Fredag den 4 maj har vi öppet i vår visningslokal mellan klockan 8-17 för att visa upp Nova Parks fina materialval och för att svara på frågor.

Lördag den 5 maj har vi utöver visninglokalen (som håller öppet 11-17) även lägenhetsvisningar för de kvarvarande lägenheterna i Haga Nova. Är du intresserad ev en specifik lägenhet? Kontakta våra mäklare för att redan nu kunna boka in en lägenhetsvisning. 

Vill du läsa mer om vad som händer i området under dessa dagar? Läs mer på norrastationsgatan.se.

Vi ses där!

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss