Nyheter / 2018 / Norra Stationsdagarna 3-5 maj!
2018-04-30

Norra Stationsdagarna 3-5 maj!

Den 3-5 maj hålls Norra Stationsdagarna i Hagastaden. Norra Stationsgatan och närliggande gator kommer då fyllas med diverse aktiviteter, after work, lägenhetsvisningar, food trucks och mycket mer!

Vi på Einar Mattsson kommer självklart delta i detta event och visa upp de fina projekt vi bygger i området. Vi kommer hålla öppet vår visningslokal för Nova Park som ligger i samma lokal som Servicecenter på Hagaesplanaden 54 under alla tre dagarna.

På torsdagen den 3 maj planerar vi för att öppna upp en takbar i en av Haga Novas fina penthouselägenheter i hus B. Vi har öppet takbaren mellan 15-18 och kommer då bjuda på alkoholfria drinkar. Klockan 17 börjar områdets gemensamma after work på Haga Bottega. Till den krävs föranmälning! Vi har även öppet vår visningslokal mellan 8-18.

Fredag den 4 maj har vi öppet i vår visningslokal mellan klockan 8-17 för att visa upp Nova Parks fina materialval och för att svara på frågor.

Lördag den 5 maj har vi utöver visninglokalen (som håller öppet 11-17) även lägenhetsvisningar för de kvarvarande lägenheterna i Haga Nova. Är du intresserad ev en specifik lägenhet? Kontakta våra mäklare för att redan nu kunna boka in en lägenhetsvisning. 

Vill du läsa mer om vad som händer i området under dessa dagar? Läs mer på norrastationsgatan.se.

Vi ses där!

Fråga oss