Nyheter / 2018 / Einar Mattssons Helen Bodin kan bli "Årets fastighetsförvaltare"
2018-02-06

Einar Mattssons Helen Bodin kan bli "Årets fastighetsförvaltare"

På onsdag den 7 februari utses årets fastighetsförvaltare av Aff - Forum för förvaltning och service. Vi håller tummarna för att Helen Bodin, förvaltare på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB, vinner som nu gått vidare som en av fem finalister.Motiveringen lyder:

”Helens driv och engagemang skapar goda förutsättningar för att både maximera fastighetens driftnetto och ha nöjda hyresgäster. Hon har en bred och djupgående kunskap om fastighetsförvaltning, vilken hon använder för att tillsammans med sitt team leverera en mycket kvalitativ produkt till sina hyresgäster.
Helen har i sitt bestånd stora ROT-projekt, vilka hon är mycket engagerad i för att hyresgästerna ska uppleva så lite besvär av som möjligt. Samtidigt ser hon till att projektet ska hålla högsta möjliga kvalitet så att slutprodukten är av första klass när det gäller hållbarhet, kvalitet och sist men inte minst, kundnöjdhet.”

Priset delas ut på Förvaltarforums årliga seminarium, Framtidens Förvaltare.

För att bli nominerad till priset ska fastighetsförvaltaren uppfylla kriterierna för god kunskap och kompetens inom områden som process, teknik, ekonomi, miljö, juridik och kommunikation.

Fråga oss