Nyheter / 2018 / ​Imponerande och prisade Bastard Burgers klara för S:t Paul
2018-11-21

​Imponerande och prisade Bastard Burgers klara för S:t Paul

S:t Paul får efter förstärkningen av Technopolis nu sällskap av prisade norrlänningar som vunnit Årets varumärke, Årets nyetablering och Creative Hero awards. De tänker erbjuda Götgatsbesökare på Sveriges bästa burgare med miljömedvetna tillbehör. Bastard Burgers är den andra lokalhyresgästen av fem som är klar för S:t Paul i korsningen Götgatan/St. Pauls-gatan i Stockholm.

— Södermalm är såklart ett område som vi har tittat på under lång tid, så vi är extremt glada att vi nu är i mål. Läget i S:t Paul vid Götgatan är såklart ett riktigt prestigeläge med ett starkt flöde och en jäkla puls. En drömetablering helt enkelt. Vi är enormt taggade inför projektet tillsammans med Einar Mattsson, säger Simon Wanler, VD på Bastard Burgers.

Miljö- och kvalitetstänket är en stor del av Bastard Burgers. Här tillagas inte bara köttburgare utan även veganburgare. Burgarna kan beställas tillsammans med ekologiska och veganska milkshakes, sallader och såklart egen öl. Kärleken till riktigt bra street food är påtaglig.

Lokalen kommer att designas för att skapa känslan av en korsning mellan Kreutzberg i Berlin och Brooklyn i New York. Det mer råa yttre uppvägs av charmig personal som oavsett stress alltid tar sig tid för sina gäster.

— Med inspiration från New York och rötterna i Norrland kommer denna gasell att förstärka S:t Pauls och Södermalms attraktivitet. Företaget, människorna bakom och menyn imponerar, avslutar Martin Fors, Fastighetschef på Einar Mattsson.

Hösten 2019 slås portarna upp för Bastard Burgers i S:t Paul.

Läs också ”Technopolis premiumkontor till S:t Paul” och ”S:t Paul – nya kontor, butiker och restauranger i Götgatsbacken”.


Presskontakter:

Ewelina Holm, Kommunikationschef, Einar Mattsson
ewelina.holm@einarmattsson.se
076-542 67 20

Simon Wanler, VD, Bastard Burgers
simon@bastardburgers.se
070-650 09 98

Sara Engström, Marknads- och uthyrningsansvarig, Einar Mattsson Projekt AB
sara.engstrom@einarmattsson.se
076-542 67 77

Fråga oss