Nyheter / 2018 / Einar Mattssons Sara Liljenberg första finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna
2018-08-27

Einar Mattssons Sara Liljenberg första finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna

Biträdande projektutvecklaren på Einar Mattsson Projekt, Sara Liljenberg, är en av de tre finalisterna som tävlar om den hedersvärda titeln Årets Unga Fastighetskvinna. Branschtidningen Fastighetssverige står bakom prisutdelningen liksom det seminarium som arrangeras den 5 september där vinnaren koras.Sara är utbildad civilingenjör med inriktning väg och vatten, och har varit noga med att planera sin karriär. För att lyckas, har samarbetet med andra varit avgörande. Ett lagarbete krävs samtidigt som ett tydligt ledarskap behövs.

Idag var Sara först ut att presenteras som finalist till den fina utnämningen Årets Unga Fastighetskvinna:

– Det är roligt, smickrande och hedrande att vara en av de tre, säger Sara i en kommentar om att vara en av de tre finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna.

Sara är anställd som biträdande projektutvecklare på Einar Mattsson Projekt och ytterst ansvarig för två bostadsprojekt, Hjulmakaren och Stadshuslunden. Det är totalt 260 lägenheter i Rissne, varav hälften är hyresrätter och andra hälften bostadsrätter.

– Jag tror att min karriär hittills, och mina målmedvetna val, kan inspirera andra kvinnor i början av sin byggbranschkarriär, avslutar Sara förhoppningsfullt.

Läs hela artikeln om Sara Liljenberg i "Fastighetssverige" här

Eventet Fastighetskvinnan
Branschtidningen Fastighetssverige arrangerar en heldag för att inspirera där framgångsrika förebilder lyfts fram. Syftet är att få fram en bredare och mer jämställd fastighetsbransch. Seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet.Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Fotnot:
Även förra året placerade sig Einar Mattsson i toppen när Einar Mattssons Byggnads AB:s Linda Bernheden blev finalist.

 

Fråga oss