Nyheter / 2018 / Einar Mattssons juldonation till Internationella Bekantskaper
2018-12-17

Einar Mattssons juldonation till Internationella Bekantskaper

Einar Mattssons juldonation 2018 går till organisationen Internationella Bekantskaper som med sina verksamheter ger människor tillfälle att träffa nya vänner och nyanlända att utveckla sin svenska. Att lära sig svenska i vuxen ålder är svårt men nödvändigt för att kunna vara delaktig i samhället.Internationella Bekantskaper är en organisation som drivs av frivilliga krafter inom ramen för flera olika verksamhetsgrenar med träffar och språkutveckling i fokus. De har tusentals deltagare i verksamheten årligen, unga som vuxna som utvecklar sitt språk och knyter nya vänskapsband.

Därför valde Einar Mattsson att vid årets lucialunch donera pengar till organisationen Internationella Bekantskaper, så att verksamheten kan utvecklas och ge fler möjligheten att vara med.

Einar Mattsson önskar alla våra hyresgäster och vänner en eftertänksam jul och ett gott nytt år! 

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss