Nyheter / 2018 / Einar Mattsson skapar julstämning
2018-11-27

Einar Mattsson skapar julstämning

Julgranar, adventskransar och ljusslingor är nu på väg upp i våra bostadsområden för att skapa julstämning och lysa upp vintermörkret.

Nu pågår full aktivitet för att få julstämning i våra bostadsområden. 63 granar ställs ut på de gårdar som har plats. Där ska granarna med sina ljusslingor lysa upp i vinter. 

I Rågsved, på Bjursätragatan och Vedevågsslingan, hänger förvaltningen julkransar på alla portdörrar. Julkransarna är ett initiativ inom det lokala samarbetet "Gröna gårdar" och det är nu andra året i rad som flera fastighetsägare pyntar sina portar med kransar.

Ljus och pepparkakor i Hjulsta

I Hjulsta har det blivit tradition att tända ljusslingor i träden lagom till första advent. Lokalerna vid Hjulsta torg har vackra ljusslingor från taket som skapar en varm känsla på torget. När ljusslingorna har tänts den 30 november bjuder förvaltningsteamet traditionsenligt på pepparkakor på torget.

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss