Nyheter / 2018 / Einar Mattsson öppnar nytt områdeskontor i Hagastaden
2018-03-21

Einar Mattsson öppnar nytt områdeskontor i Hagastaden

Nu har vi öppnat vårt nya kontor i Hagastaden. Här kan du som boende träffa oss, göra en felanmälan och ställa frågor om du undrar över något.

Lokalen finns på Hagaesplanaden 54 och våra öppettider är måndag-fredag klockan 08.00-12.00. Vi har även kvällsöppet på måndag och onsdag klockan 17.00-19.00.

Utöver det finns som vanligt kundservice på 08-586 263 00 och vårt huvudkontor på Rosenlundsgatan 58. 

Den trevliga lokalen i två plan inrymmer en visningsdel där de som ska flytta in i bostadsrätterna i kvarteret Haga Nova kan komma förbi och bland annat se hur köket kommer att se ut. Kontoret blir också en fast bas och knytpunkt för Einar Mattssons personal i området.

”Vi vill finnas nära våra kunder. Primärt vänder sig servicekontoret till nyinflyttade Einar Mattssonkunder i området som kan behöva hjälp med frågor om sina lägenheter, allmänna utrymmen och parkeringsplatser”, berättar Annica Karlberg, gruppchef för Einar Mattssons servicecenter.

Välkomna att besöka oss!

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss