Nyheter / 2018 / Einar Mattsson manifesterade tillsammans med Hjulstaborna mot vårdslösa mopedkörningar
2018-04-11

Einar Mattsson manifesterade tillsammans med Hjulstaborna mot vårdslösa mopedkörningar

Hjulstabor manifesterade tillsammans med Einar Mattsson i lördags för att manifestera för tryggare och säkrare gång- och cykelvägar. Vi samlades vid Hjulsta torg och promenerade sedan gemensamt ut i stadsdelen.

Några av de boende i området

─ Vi vill att det ska vara tryggt att leka utomhus och gå på gångvägarna här i Hjulsta. Mopedister och motocrossförare måste köra saktare, lagligt och visa hänsyn för gående och andra trafikanter, säger Ylva Forslund, fastighetsförvaltare på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

Historik
Sedan 2008 då Einar Mattsson förvärvade hyresfastigheterna i Hjulsta har bolaget arbetat systematiskt med att göra området attraktivare och tryggare för såväl boende, kunder och medarbetare. Det har bland annat handlat om att rusta upp torget och arbeta med närservice, samverka med polisen, Brottsförebyggande rådet, stadsdelsförvaltningen, stötta grannsamverkan, bjuda in till gemensamma event och stötta föreningar i Järvaområdet. Einar Mattsson stöttar även Läxhjälpen på Hjulsta grundskola. Redan 2014 fick Einar Mattsson motta Stockholms Stads Trygghetspris för sitt systematiska trygghetsarbete.

Fråga oss