Nyheter / 2018 / Einar Mattsson i Hjulsta 10 år - firades med sol, teater och popcorn
2018-05-24

Einar Mattsson i Hjulsta 10 år - firades med sol, teater och popcorn

Lördagen den 19 maj bjöd Einar Mattsson in till Hjulstadagen – en årligen återkommande familjedag. Försommarsolen strålade över den lilla fotbollsplanen vid Stora Tenstagränd och de barn och vuxna som samlats.

- Hjulstadagen som har blivit en trevlig tradition är inne på sitt sjätte år. I år blev dagen extra speciell då vi även firade att Einar Mattsson funnits i Hjulsta i 10 år. Därför bjöd vi på fler roliga aktiviteter, berättar Ylva Forslund, områdesförvaltare på Einar Mattsson.

- Det här är så roligt och ett bra tillfälle att möta våra hyresgäster, konstaterade förvaltaren Kim Norén som hade fullt upp med att servera popcorn.

Teater Lilla Parken spelade pjäsen ”Kråkans kramar” för en intresserad och engagerad publik. Stiftelsen Läxhjälpen läste sagor i Einar Mattssons läshörna där barnen också fick ta med sig en bok hem. 

Som vanligt bjöds det på aktiviteter som hoppbana, musik, tipspromenad och ett uppskattat pysselbord. 

Årets vinnare i tipspromenaden blev 8 åriga Zahra som kan se fram emot en kul dag på Gröna Lund.
 
Sedan 2008 äger och förvaltar Einar Mattsson 1 200 lägenheter i Hjulsta. På Hjulsta backar 8 ligger det lokala områdeskontoret som ger förutsättningar för att ge hyresgästerna en nära service och fler omtänksamma ögon på området för att hålla det snyggt och rent. Hjulstadagen är en av flera hyresgästaktiviteter som arrangeras i Hjulsta under året.

Fråga oss