Nyheter / 2018 / Dags att testa brandvarnaren
2018-11-29

Dags att testa brandvarnaren

Nu tändas tusen juleljus och mitt i allt julstök ökar också risken för bostadsbränder. En fungerande brandvarnare larmar snabbt så att du kan släcka eller ta dig ut. Med hjälp av Aktiv mot brand kan du skicka en sms-påminnelse till dem du bryr dig om.

Den 1 december infaller den årliga Brandvarnardagen för att uppmana alla att testa sin brandvarnare.

Testa brandvarnaren genom att trycka in knappen i 20 sekunder. Om den inte larmar gör du en felanmälan så att vi kan byta ut den.

Det kan också vara bra att dammsuga bort damm från brandvarnaren då och då, eller torka av den med lätt fuktad trasa. En ren brandvarnare känner av röken bättre.

Påminn dina vänner

Aktiv mot brand har skapat en möjlighet att skicka en sms-påminnelse till vänner och grannar. På sidan aktivmotbrand kan du enkelt skicka en påminnelse till dem du bryr dig om.

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss