Nyheter / 2018 / Bygg din framtid hos oss
2018-05-08

Bygg din framtid hos oss

Einar Mattsson vill locka fler talanger till fastighetsbranschen och till en framtida karriär inom företaget. Under Järvaveckan, onsdagen den 13 juni, bjuder vi därför in till rekryteringsmingel i vårt tält på Spånga IP.

Träffa oss på Järvaveckan

Onsdag 13 juni kl 16.00-19.00 på Spånga IP.

Välkommen till ett samtal om yrkesmöjligheterna i fastighetsbranschen, entreprenörskap och utbildningsvägarna till olika yrken.

Efter samtalet finns möjlighet att träffa personal, söka lediga tjänster och få svar på frågor om hur det är att jobba i fastighetsbranschen och på Einar Mattsson. Du kan också ladda upp ditt CV.

Spännande yrken att välja mellan

Det finns många olika jobb i fastighetsbranschen. Just nu söker Einar Mattsson särskilt dig som vill jobba inom drift och underhåll, teknisk förvaltning eller som snickare. Vi har även tjänster som controller, kalkylator, VVS-montör och trädgårdsarbetare.

Fördelarna med att göra karriär på Einar Mattsson

Vi erbjuder en arbetsplats där du får en trygg anställning med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling där kompetensutveckling är en naturlig del av ditt arbete.

Fråga oss