Nyheter / 2018 / Att jobba på Einar Mattsson: ​”Här känner jag mig trygg”
2018-05-29

Att jobba på Einar Mattsson: ​”Här känner jag mig trygg”

På Einar Mattsson känner jag mig trygg. Trygg med att mina chefer vill mig väl, och trygg med roliga och duktiga kollegor. Det gör mig modig.

Kundkoordinator Josephine

Jag har haft många olika typer av jobb. Och alla har varit viktiga delar i det jag gör nu. Innan jag började på Einar Mattsson jobbade jag på Burger King, sedan som jourmontör, som larmoperatör, på ett läkemedelsbolag med kvalitetssäkring och också i SL:s och Viasats kundtjänst.

En dag tipsade min svägerska mig att söka en tjänst på Einar Mattsson, vilket jag gjorde. Efter ett tag blev jag bli kallad till intervju där jag inte bara fick berätta om mig själv utan fick veta mycket om företaget och vad de eftersökte. Gick därifrån med en positiv känsla och hoppades på möjligheten att börja tjänsten. Min intuition hade rätt, jag fick jobbet och sedan dess har det varit full fart.

Jag började att jobba i kundtjänst, som är den bästa internutbildning du kan få. Genom att jobba där så utvecklades jag varje dag. Alla frågor från kollegor, kunder och underleverantörer tillsammans med min nyfikenhet och vilja att lösa saker, gör att du lär dig hela företaget. En ovärderlig skola, dessutom lär du känna alla kollegor och underleverantörer. Det kontaktnätet underlättar när du tar dig vidare inom koncernen. Idag är jag kundkoordinator.

Tidigare har jag också jobbat med rekrytering. Så mitt tips till dig som ska skriva ett CV, och särskilt det personliga brevet. Skriv kortfattat och ta bara med det viktigaste varför just du skulle passa bra för tjänsten och i företaget. Tänk på vad du vill att man ska komma ihåg av dig. Vad du är bra på men även vad du behöver bli bättre på. Det är viktigt att du har god självinsikt.

På Einar Mattsson känner jag mig trygg. Trygg med att mina chefer vill mig väl, och trygg med roliga och duktiga kollegor. Det gör mig modig. Jag törs prova nya saker, för jag vet att mina kollegor hjälper mig att klara av utmaningar jag ställs inför.

Josephine Duvalsaint,
kundkoordinator


Bygg din framtid hos Einar Mattsson. Bli en av oss. Kom till vårt rekryteringsmingel vid politikerveckan på Järvafältet den 13 juni, lämna ditt CV och träffa medarbetare. 

 

Fråga oss