Nyheter / 2018 / Anna Mellström – ny VD för Einar Mattsson Byggnads AB
2018-10-26

Anna Mellström – ny VD för Einar Mattsson Byggnads AB

Från den 1 januari 2019 kliver Anna Mellström in som VD för Einar Mattsson Byggnads AB. Anna har arbetat 7 år i koncernen. De senast två åren har hon varit affärsområdeschef för Byggproduktion och tidigare som verksamhetsutvecklingsansvarig i bolaget.

- Anna har som affärsområdeschef visat att hon har förmåga att driva ett förbättringsarbete med fokus på samarbete, produktivitet samt ordning och reda – allt till förmån för våra fastigheter och de boende. Jag ser fram emot att hon även i sin nya roll kommer att leda förbättringar med förankring i koncernens mål, säger koncernchef Stefan Ränk.

- Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla Einar Mattsson Byggnads AB. Min utgångspunkt är vår ledstjärna att inspirera branschen i ökad produktivitet. En förutsättning för det är engagerade medarbetare som vill bidra till utvecklingen av bolaget. Jag känner mig stolt över att ha medarbetare som vill vara med och bidra i denna resa. säger Anna Mellström, tillträdande VD för Einar Mattsson Byggnads AB.

Anna Mellström tillträder som VD den 1 januari och efterträder då Mikael Anjou som då lämnar den befattningen.

För mer information, kontakta:
Ewelina Holm, kommunikationschef
076-542 67 20
Ewelina.holm@einarmattsson.se

Stefan Ränk, koncernchef Einar Mattsson AB
08-586 266 01

Anna Mellström, tillträdande VD Einar Mattsson Byggnads AB
08-586 263 37

Fråga oss