Nyheter / 2018 / Anna Mellström – ny VD för Einar Mattsson Byggnads AB
2018-10-26

Anna Mellström – ny VD för Einar Mattsson Byggnads AB

Från den 1 januari 2019 kliver Anna Mellström in som VD för Einar Mattsson Byggnads AB. Anna har arbetat 7 år i koncernen. De senast två åren har hon varit affärsområdeschef för Byggproduktion och tidigare som verksamhetsutvecklingsansvarig i bolaget.

- Anna har som affärsområdeschef visat att hon har förmåga att driva ett förbättringsarbete med fokus på samarbete, produktivitet samt ordning och reda – allt till förmån för våra fastigheter och de boende. Jag ser fram emot att hon även i sin nya roll kommer att leda förbättringar med förankring i koncernens mål, säger koncernchef Stefan Ränk.

- Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla Einar Mattsson Byggnads AB. Min utgångspunkt är vår ledstjärna att inspirera branschen i ökad produktivitet. En förutsättning för det är engagerade medarbetare som vill bidra till utvecklingen av bolaget. Jag känner mig stolt över att ha medarbetare som vill vara med och bidra i denna resa. säger Anna Mellström, tillträdande VD för Einar Mattsson Byggnads AB.

Anna Mellström tillträder som VD den 1 januari och efterträder då Mikael Anjou som då lämnar den befattningen.

För mer information, kontakta:
Ewelina Holm, kommunikationschef
076-542 67 20
Ewelina.holm@einarmattsson.se

Stefan Ränk, koncernchef Einar Mattsson AB
08-586 266 01

Anna Mellström, tillträdande VD Einar Mattsson Byggnads AB
08-586 263 37

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss