Nyheter / 2017 / Forskningsprogram för en bostadsmarknad för alla
2017-09-27

Forskningsprogram för en bostadsmarknad för alla

Einar Mattsson deltar i det nystartade forskningsprogrammet Bostad 2.0. Satsningen innebär att ett helhetsgrepp tas runt bostadsmarknaden med fokus på åtta områden. Bostad 2.0 kommer att resultera i ett antal forskningsprojekt på KTH med den gemensamma utgångspunkten "En bostadsmarknad för alla".

Nu startar forskningsprogrammet Bostad 2.0. Programmet bygger på ett samarbete mellan akademi och bransch och fokuserar på dagens situation på bostadsmarknaden i relation till bland annat boende, bransch, myndigheter, lagar, ekonomi, hållbarhet samt ett antal sociala, miljömässiga, tekniska och ekonomiska aspekter.

Forskningsprogrammet kommer under perioden hösten 2017 och till och med våren 2021 att utveckla ett antal underliggande forskningsprojekt med en gemensam utgångspunkt: En bostadsmarknad för alla.

Läs mer om forskningsprogrammet på KTH:s webbplats.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss